Ky projekt u mundësua duke i'u falenderuar një bashkëpunimi në mes komunitetit teknologjik lokal, përkrahësve të të dhënave të hapura, Open Data Kosovo (ODK), Canada Fund for Local Initiatives (CFLI) dhe UNDP/SDC me projektin e saj Support to Anti-Corruption Efforts in Kosovo (SAEK).